Pensiunea Casa Verde Star – oaza de relaxare langa Bucuresti aflata in mijlocul naturii.

Imaginati-va un hotel de lux in care sa nu fiti decit dumneavoastra si personalul de deservire, cu o gradina intreaga numai la dispozitia dumneavoastra , fara alti turisti, situat in mijlocul naturii. Confort, Intimitate Relaxare – Ati crede ca o asemenea locatie exclusivista exista la numai 5 minute Bucuresti ?

Situata in imediata apropiere a capitalei langa Padurea Baneasa, pensiunea Casa Verde Star ofera de 1 la 30 locuri de cazare in 13 dormitoare duble cu baie proprie, sala de mese, aer conditionat, TV digital, telefon, fax , internet wireless si parcare privata asigurata intr-o curte generoasa de 2000 mp. Bucataria este echipata si ofera acces liber pentru cei dornici sa gateasca. Oferta mai include si posibilitatea de a face gratar in aer liber, pentru aceasta avand la dispozitie trei spatii special amenajate si lemne din belsug.

Pensiunea Casa Verde Star dispune de 2 sali ce pot fi puse la dispozitie pentru conferinte, bancheturi, petreceri private sau corporate, congresuri, dineuri sau cocktailuri cat si pentru nunti si botezuri. Asteaptam cu interes sa ne contactati din timp pentru rezervari. In zona:

– Baneasa Shopping City
– Magazin Ikeea
– Aeroport Baneasa si Otopeni